Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

6-7 Kasım 2017 Konya'da Seydişehir'de Okullar Tatil mi?

REKLAM ALANI2
Konya Seydişehir de okullar tatil mi?
Türkiye'de kış geldi. Her kesimde kar yağışı başladı, kar yağışı olan iller de bazı yerlerde kar yağışı yerini tipiye bırakırken bazı yerlerde ise kar yağışı yeni başladı. 6-7 Kasım 2017 tarihinde hangi illerde okullar tatil olacak? 

6-7 Kasım 2017 Kar yağışı nedeniyle valilikler bir çok iller de okulları tatil yaptı. Bu kış daha soğuk ve kar yağışı bol bir yıl olacağını söyleyen Meteoroloji yetkilileri uyarı yaptı. Kar yağışı olan iller ve hangi illerde - ilçeler de okullar tatil diye merakla bekleyen öğrenciler sayfamızı yenilemeye ve facebook sayfamızı beğenmeye devam etsinler. SON DAKİKA KAR YAĞIŞI VE HANGİ İLLER DE OKULLAR TATİL İLK BİZDE!




GEÇEN SENE GELEN YORUMLAR


İnşallah Tatil Olur Allah-u Ekber Xd Sjsjsjsj :))) eskişehirde donuyoruz yeter artık tatil olsunn Konya tatil mi vali amca dışarıya çıkamıyoruzz... kutahya insallahh sivas çok soğuk ve aşırı karlı yeter ulen tatil olsun artık istanbul bile tatil Kütahyayı unutmayalım ankarada tatil olsun dışarısı ful buz lutfen tatil istiyoruz, karapürçek orta okulu okula giderken sumumuz buz tutuyo vali amcam amcam bursa inşallah servisle giidemiyoz vali eskişehire taktı bize neden tatil yokkkkk burdakilerinede yapınnnnnnnnnnnn İstanbul perşembe tatil olsun servisle gidip gelenler yolda kaza yapmasın bence tatil olsun İSTANBUL TATİL OLSUN HER YER BUZ NE OLUR VASİP AMCA NE OLUR KAYARIZ DİYE ENDİŞEDEYİZ HEPİMİZ

6-7 Kasım 2017 Konya'da Seydişehir'de Okullar Tatil mi? Reviewed by storyx on Kasım 05, 2017 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Hangi İller de Okullar Tatil? 2017-2018 © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.